LLIBRES DE J. R. BARAT EN VALENCIÀ

DEIXA EN PAU ELS MORTS

 

Novela
Misteri
13-18 anys
Editorial Bruño
Premi Hache 20214
SINOPSI
El jove Daniel Villena viatja amb la seua família per passar les vacances en un poblet a la vora del mar. Allà entra en contacte amb un xaval estrany que apareix i desapareix de manera misteriosa i que és capaç d’introduir-se en els seus somnis i convertir-los en autèntics malsons. Un dia rep una carta anònima amb unes paraules amenaçadores: Deixa en pau els morts o molt prompte seràs un d’ells. A partir d’aquest moment, Daniel es veurà involucrat en una història amb cadàvers, personatges enigmàtics i successos inexplicables. Una història en què res acaba sent el que semblava ser.

LA TOMBA 142

 

Novela
Misteri
13-18 anys
Editorial Bruño
SINOPSI
SINOPSI
Una jove desapareguda. Una botiga d’antiguitats regentada per un misteriós ancià. Tres màscares sinistres que cobren vida algunes nits. Peces diferents d’un trencaclosques impossible de solucionar. Sense pretendre-ho, Daniel Villena, un estudiant dotat d’una intel·ligència especial, es veurà immers en una història trepidant que haurà de resoldre tot i posar en risc la seua pròpia vida.

CONTES DE 10 GRANS PIONERES VALENCIANES

 

Contes
8-12 anys
Editorial Bruño
SINOPSI
SINOPSI
Preciós llibre que se centra en 10 dones valencianesde diferents èpoques, que van obrir camí en àmbits onfins aleshores molt poques vegades havien pogut accedir: la universitat, l’aviació, la creació literària,l’advocacia, la política, etc. Cada relat recull unaescena infantil en la qual s’albira el camí meravellós i valent que prendrà després la seua protagonista:Matilde, per exemple, és la xiqueta que dona menjari sabates a un home famolenc, i que es convertirà d’adulta en la primera alcaldessa espanyola. O Helena, que actua en una obra teatral sent una xiqueta amb untalent tan gran que el públic esclata en aplaudiments, i serà després la primera productora i directora espanyola de cinema. Històries inspiradores de dones avançades al seu temps.

ANIMALADES

 

Primers lectors

8-12 anys

Editorial Bruño

SINOPSI

SINOPSI
Aquest abecedari presenta cada lletra amb el nom d’un animal que és descrit amb versos plens d’encant i humor. De la A d’aranya a la Z de zebra, els infants coneixeran les lletresde la mà d’uns personatges entrañables i únics il·lustrats meravellosament. Un llibre que convida a llegir i a gaudir de la musicalitat de la poesia. Aquest abecedari presenta cada lletra amb el nom d’un animal que és descrit amb versos plens d’encant i humor. De la A d’aranya a la Z de zebra, els infants coneixeran les lletresde la mà d’uns personatges entrañables i únics il·lustrats meravellosament. Un llibre que convida a llegir i a gaudir de la musicalitat de la poesia.